PRCHAL KAREL-ŘEZNICTVÍ A UZENÁŘSTVÍ

61736295DIČ CZ7510204350
OFICIÁLNÍ NÁZEV Karel Prchal
Kontakty
Provozní doba  
PO 08:00-12:00 hod.
ÚT 08:00-12:00 13:00-17:00 hod.
ST 08:00-12:00 13:00-17:00 hod.   Zavřeno, Svátek - provozní doba se může lišit
ČT 08:00-12:00 13:00-17:00 hod.
PÁ 08:00-12:00 13:00-17:00 hod.
SO 08:00-11:00 hod.
NE 08:00-11:00 hod.
Kontaktní osoby
  • Karel Prchal - majitel
Bankovní účty
151047471/0600
DPH účet, zveřejněn 02.04.2013
0600
Ústředí
PRCHAL KAREL-ŘEZNICTVÍ A UZENÁŘSTVÍ - Okružní 357/3, Dobronín
Nejbližší pobočky
PRCHAL KAREL-ŘEZNICTVÍ A UZENÁŘSTVÍ - Třebízského 53, Polná175 m
PRCHAL KAREL-ŘEZNICTVÍ A UZENÁŘSTVÍ - Štoky č. 3249,62 km
PRCHAL KAREL-ŘEZNICTVÍ A UZENÁŘSTVÍ - nám. 9. května 128, Luka nad Jihlavou12,70 km
Činnosti firmy  
    provádí
  • bourání masa
  • výroba
  • čerstvé maso (červené i bílé)
  • uzenářské výrobky
  • trvanlivé salámy
  • vařené zboží
    řeznictví, uzenářství
  • čerstvé maso (červené i bílé)
  • uzenářské výrobky
  • trvanlivé salámy
  • vařené zboží

Oficiální údaje
Karel Prchal
61736295DIČ CZ7510204350
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Datová schránka: n2n8ihe

Zdroj: justice.cz

Graf obratů a počtu zaměstnanců po přihlášení
Odeslat poptávku nebo dotaz firmě:
PRCHAL KAREL-ŘEZNICTVÍ A UZENÁŘSTVÍ

Zadejte poptávku nebo dotaz

Zadejte validní e-mail

E-mail příjemce: mastnykaja@seznam.cz

  doplňte číslo, např.: 12

Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy. Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Po jejich schválení jsou odeslány adresátovi.
Kliknutím na tlačítko odeslat potvrzujete, že jste se seznámili se zpracováním osobních údajů

Vaše zpráva byla úspěšně odeslána.

Nyní je redigována našimi operátorkami, po schválení (nejpozději následující pracovní den) bude odeslána příjemci.

Děkujeme Vám!
Tým Živéfirmy.cz
 

Husovo náměstí 30
Polná
588 13 Polná
navigovat
Další firmy z oboru:
Masné výrobky - výroba
QR kód firmy
QR kód

Soubory cookies umožňují správné používání webových stránek. Informace o cookies

   
15% kontaktních osob má titul Ing.