SŠ GASTRONOMICKÁ ADOLPHA KOLPINGA
- 566 502 470 - sekretariát
- 566 502 471 - ředitel školy
- 566 502 472 - zástupkyně
- 566 502 490 - zástupce ředitele pro výchovu a vzdělávání
- 731 604 140 - školní jídelna
- 731 604 074
- 733 741 217 - catering
- 733 741 948 - cukrářská výroba
- skola@ssgak.cz
- Ing. Jiří Cočev - ředitel školy
- Jana Havlíková - zástupkyně
Studio SŠGAK
- střední odborné učiliště
- kuchař
- cukrář
- čišník
- stravování
- dvouleté nástavbové studium
- obor
- společné stravování
Střední škola gastronomická Adolpha Kolpinga
Ilona Petrová , tel.:566 502 470e-mail: marketa.zrzava@ssgak.cz
poptat práci
Směnnost: | Jednosměnný provoz |
Pracovněprávní vztah: | Pracovní poměr - plný úvazek |
Minimální stupeň vzdělání: | Střední odborné (vyučen) |
Vhodnost pracovního místa: | Absolventy, Zdravé osoby |
Pracovní poměr: | od 1. 9. 2024 |
Mzdové rozpětí: | od 21 000 Kč/měsíc do 40 000 Kč/měsíc |
zajištění přípravy teplých a studených pokrmů ve školní jídelně; další zaměstnanecké benefity; První kontakt e-mailem nebo telefonicky - 1.-12.7., 22.-26.7., 19.-31.8.
Střední škola gastronomická Adolpha Kolpinga
Ilona Petrová , tel.:566 502 470e-mail: marketa.zrzava@ssgak.cz
poptat práci
Směnnost: | Jednosměnný provoz |
Pracovněprávní vztah: | Pracovní poměr - plný úvazek |
Minimální stupeň vzdělání: | ÚSO (vyučení s maturitou) |
Vhodnost pracovního místa: | Absolventy, Zdravé osoby |
Pracovní poměr: | od 1. 9. 2024 |
Mzdové rozpětí: | od 25 000 Kč/měsíc do 50 000 Kč/měsíc |
učitel/ka odborného výcviku pro učební obor kuchař, práce se žáky; dovolená 40 dnů, studijní volno 12 dnů, další zaměstnanecké benefity; První kontakt e-mailem nebo telefonicky: 1.-12.7., 22.-26.7., 19.-31.8.
Zdroj: Úřad práce
IZO | Zařízení | Kapacita |
---|---|---|
110020553 | Střední škola | 270 |
181096927 | Středisko volného času | 100 |
181090287 | Školní jídelna - vývařovna | 600 |
181090279 | Školní jídelna - výdejna | 600 |
Obor | Forma | Délka | Kapacita |
---|---|---|---|
29-54-H/01 - Cukrář | Denní forma vzděl. | tři | 77 |
41-52-H/01 - Zahradník | Denní forma vzděl. | tři | 45 |
65-41-L/51 - Gastronomie | Denní forma vzděl. | dva | 50 |
65-51-H/01 - Kuchař - číšník | Denní forma vzděl. | tři | 156 |
78-42-M/01 - Technické lyceum | Denní forma vzděl. | čtyři | 80 |
Zdroj: MŠMT
Operační program Jan Amos Komenský (ESF+)
Datum alokace: 12.04.2023 Projekt s právním aktem
OP Výzkum, vývoj a vzdělávání (ESF; ESF)
Datum alokace: 01.11.2019 Projekt finálně uzavřen
OP Výzkum, vývoj a vzdělávání (ESF; ESF)
Datum alokace: 01.11.2017 Projekt finálně uzavřen
Integrovaný regionální OP (EFRR)
Datum alokace: 01.03.2016 Projekt finálně uzavřen
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 22.08.2015 Projekt dokončen
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 16.06.2015 Projekt dokončen
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 15.02.2012 Projekt dokončen
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 19.08.2011 Projekt dokončen
OP Životní prostředí (CF)
Datum alokace: 27.11.2008 Projekt dokončen
Integrovaný regionální operační program (EFRR)
Projekt s právním aktem
Zdroj: Strukturální fondy EU
Datová schránka: bvxma42
Zdroj: justice.cz
SŠ GASTRONOMICKÁ ADOLPHA KOLPINGA
Vaše zpráva byla úspěšně odeslána.
Nyní je redigována našimi operátorkami, po schválení (nejpozději následující pracovní den) bude odeslána příjemci.
Děkujeme Vám!
Tým Živéfirmy.cz