SŠ GASTRONOMIE A SLUŽEB
- 493 723 784
- 493 723 464
- skola@ssgs.cz
- vikova@ssgs.cz
- kuchari@ssgs.cz
- krejci@ssgs.cz
- fakturace@ssgs.cz
- Mgr. Petr Jaroš - ředitel školy
- Bc. Olga Viková - asistentka asistent ředitele
SŠ GASTRONOMIE A SLUŽEB - Havlova 403, Nová Paka
SŠ GASTRONOMIE A SLUŽEB - Tichá ulička 31, Hořejší Vrchlabí, Vrchlabí
- střední škola gastronomie a služeb obory
- Krejčí
- Kuchař - číšník
- střední škola gastronomie a služeb maturitní obory
- Hotelnictví
Vyhlášené veřejné zakázky
Ev. číslo | Kategorie | Druh VZ | Předpokládaná cena |
---|---|---|---|
Z2023-058089 | Stavební práce | 21 749 403,92 Kč |
Místo plnění: Objekt Střední školy gastronomie a služeb nacházející se na adrese Zámecká ulice č. p. 478, 507 81 Lázně Bělohrad a dotčené pozemky par. č. st. 606 a 277/4, vše v k. ú. Lázně Bělohrad.
Předmětem této veřejné zakázky je výběr dodavatele (účastníka) či dodavatelů (účastníků), který či kteří zajistí řádné a včasné plnění předmětu veřejné zakázky spočívající ve stavebních úpravách vnitřních prostor ve stávající budově SOU Lázně Bělohrad spočívajících ve vybudování cvičné kuchyně pro obor kuchař – číšník a pekař – cukrář, včetně nezbytného zázemí, skladů, šaten a WC a v dodávce gastro technologie do provozu cvičné kuchyně pro obor kuchař-číšník a pekař-cukrář dle požadavků zadavatele. Z rozhodnutí zadavatele je tato veřejná zakázka zadávána na části, kdy je rozdělená do DVOU následujících částí: ČÁST I. STAVEBNÍ ÚPRAVY BUDOVY SOU LÁZNĚ BĚLOHRAD ČÁST II. GASTRO TECHNOLOGIE
Zdroj: Ministerstvo pro místní rozvoj
IZO | Zařízení | Kapacita |
---|---|---|
130001732 | Střední škola | 595 |
Obor | Forma | Délka | Kapacita |
---|---|---|---|
29-51-H/01 - Výrobce potravin | Denní forma vzděl. | tři | 45 |
29-53-H/01 - Pekař | Denní forma vzděl. | tři | 36 |
29-54-H/01 - Cukrář | Denní forma vzděl. | tři | 155 |
31-58-H/01 - Krejčí | Denní forma vzděl. | tři | 55 |
33-56-H/01 - Truhlář | Denní forma vzděl. | tři | 90 |
64-41-L/51 - Podnikání | Denní forma vzděl. | dva | 60 |
64-41-L/51 - Podnikání | Dálková forma vzděl. | tři | 90 |
65-42-M/01 - Hotelnictví | Denní forma vzděl. | čtyři | 120 |
65-51-H/01 - Kuchař - číšník | Denní forma vzděl. | tři | 180 |
Zdroj: MŠMT
Operační program Jan Amos Komenský (ESF+)
Datum alokace: 26.09.2022 Projekt v realizaci
OP Výzkum, vývoj a vzdělávání (ESF; ESF)
Datum alokace: 01.09.2019 Projekt finálně uzavřen
OP Výzkum, vývoj a vzdělávání (ESF; ESF; ESF)
Datum alokace: 01.09.2017 Projekt finálně uzavřen
OP Životní prostředí (FS)
Datum alokace: 26.05.2017 Projekt finančně ukončen ze strany MF-PCO
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 18.06.2015 Projekt dokončen
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 04.06.2012 Projekt dokončen
OP Životní prostředí (CF)
Datum alokace: 09.09.2010 Projekt dokončen
Zdroj: Strukturální fondy EU
Datová schránka: 2ia5iws
Zdroj: justice.cz
SŠ GASTRONOMIE A SLUŽEB
Vaše zpráva byla úspěšně odeslána.
Nyní je redigována našimi operátorkami, po schválení (nejpozději následující pracovní den) bude odeslána příjemci.
Děkujeme Vám!
Tým Živéfirmy.cz