SŠ GASTRONOMIE, HOTELNICTVÍ A LESNICTVÍ Bzenec
- 518 384 527
- 518 670 653 - ředitel školy
- info@sosbzenec.cz
- marcik.l@sosbzenec.cz
- Mgr. Libor Marčík - ředitel školy
7132671/0100 DPH účet, zveřejněn 01.04.2013 | |
11035671/0100 DPH účet, zveřejněn 01.04.2013 |
Odlouč. pracoviště
SŠ GASTRONOMIE, HOTELNICTVÍ A LESNICTVÍ Bzenec - Přívoz 735, BzenecProvozovna
HOTEL JUNIOR - náměstí Svobody 318, BzenecSŠ gastronomie, hotelnictví a lesnictví Bzenec
- střední škola gastronomie, hotelnictví a lesnictví studijní obory
- hotelnictví
- ekologie a životní prostředí
- podnikání (nástavbové)
- mechanizace zemědělství a lesního hospodářství (nástavbové)
- střední škola gastronomie, hotelnictví a lesnictví učební obory
- cukrář
- zahradník
- kuchař-číšník
- lesní mechanizátor
- rybář
- potravinářská výroba
- zahradnické práce
Střední škola gastronomie, hotelnictví a lesnictví Bzenec, příspěvková organizace - Bzenec
Ing. Tomáš Crhonek MBA, tel.:518309433e-mail: crhonek.t@sosbzenec.cz
poptat práci
Směnnost: | Jednosměnný provoz |
Pracovněprávní vztah: | Pracovní poměr - plný úvazek |
Minimální stupeň vzdělání: | Střední odborné (vyučen) |
Požadovaná dovednost: | |
Vhodnost pracovního místa: | Zdravé osoby |
Pracovní poměr: | od 1. 10. 2024 |
Mzdové rozpětí: | od 31 550 Kč/měsíc do 37 060 Kč/měsíc |
Učitel/ka odborného výcviku, obor Lesní mechanizátor, kvalifikační předpoklady dle školského zákona, praxe v daném oboru výhodou, ochota dalšího vzdělávání, ŘP sk. D. Podnikové stravování. Žádosti s životopisem doručit do 31.12.2024.
Zdroj: Úřad práce
Veletrh průmyslu cestovního ruchu a Veletrh turistických možností v regionech
20.10.2022 - 23.10.2022
stánek Regiontour
Národní výstava myslivosti
11.05.2017 - 14.05.2017
stánek PAV F / 060A
Zdroj: Internet
IZO | Zařízení | Kapacita |
---|---|---|
000053155 | Střední škola | 1870 |
110015347 | Domov mládeže | 686 |
110015363 | Školní jídelna | 1200 |
Obor | Forma | Délka | Kapacita |
---|---|---|---|
16-01-M/01 - Ekologie a životní prostředí | Denní forma vzděl. | čtyři | 120 |
29-42-M/01 - Analýza potravin | Denní forma vzděl. | čtyři | 107 |
29-51-E/01 - Potravinářská výroba | Denní forma vzděl. | tři | 48 |
29-51-H/01 - Výrobce potravin | Denní forma vzděl. | tři | 36 |
29-54-H/01 - Cukrář | Denní forma vzděl. | tři | 126 |
41-45-L/51 - Mechanizace zemědělství a lesního hospodářství | Denní forma vzděl. | dva | 50 |
41-52-E/01 - Zahradnické práce | Denní forma vzděl. | tři | 84 |
41-52-H/01 - Zahradník | Denní forma vzděl. | tři | 54 |
41-53-H/01 - Rybář | Denní forma vzděl. | tři | 60 |
41-56-H/01 - Lesní mechanizátor | Denní forma vzděl. | tři | 150 |
64-41-L/51 - Podnikání | Denní forma vzděl. | dva | 120 |
65-42-M/01 - Hotelnictví | Denní forma vzděl. | čtyři | 180 |
65-51-H/01 - Kuchař - číšník | Denní forma vzděl. | tři | 340 |
69-41-L/02 - Masér sportovní a rekondiční | Denní forma vzděl. | čtyři | 120 |
82-51-L/02 - Uměleckořemeslné zpracování dřeva | Denní forma vzděl. | čtyři | 120 |
Zdroj: MŠMT
Operační program Jan Amos Komenský (ESF+)
Datum alokace: 06.10.2022 Projekt v realizaci
OP Životní prostředí (FS)
Datum alokace: 05.06.2020 Projekt finančně ukončen ze strany MF-PCO
OP Výzkum, vývoj a vzdělávání (ESF; ESF)
Datum alokace: 01.09.2019 Projekt finálně uzavřen
OP Výzkum, vývoj a vzdělávání (ESF; ESF)
Datum alokace: 01.09.2017 Projekt finálně uzavřen
OP Životní prostředí (CF)
Datum alokace: 01.10.2015 Projekt dokončen
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 20.07.2015 Projekt dokončen
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 21.05.2012 Projekt dokončen
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 23.04.2012 Projekt dokončen
OP Životní prostředí (CF)
Datum alokace: 29.03.2012 Projekt dokončen
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 06.03.2012 Projekt dokončen
Zdroj: Strukturální fondy EU
Datová schránka: 3wwy43s
Zdroj: justice.cz
SŠ GASTRONOMIE, HOTELNICTVÍ A LESNICTVÍ Bzenec
Vaše zpráva byla úspěšně odeslána.
Nyní je redigována našimi operátorkami, po schválení (nejpozději následující pracovní den) bude odeslána příjemci.
Děkujeme Vám!
Tým Živéfirmy.cz